En ny begyndelse

Siden Counter-Strike holdets fritstilling fra deres kontrakter i starten af 2020 har jeg (undertegnede) brugt rigtig lang tid på at fundere over præcis hvad Maknitude skal være. Jeg fik en “idé” tilbage i April, men heller ikke den havde jeg en god mavefornemmelse med, og derfor har jeg nu taget en lidt “sørgelig” beslutning.

Maknitude er på dags dato lagt på is som esportshold og kommer til at fungere som hjemsted/community/klan/hold for mine fans/følgere/seere og altså ikke som et kompetetivt esportshold længere.

Dette er selvfølgelig sørgeligt, men det var den eneste beslutning hvor jeg følte at jeg ikke committede mig/brandet til en målsætning vi ikke kunne klare tids og penge-mæssigt.

Hvis situationen en dag bliver anderledes og jeg finder adskellige andre der kan hjælpe mig med at drive Maknitude (og del-eje holdet), samt at en investor eller sponsorer/partnere melder sig på banen som mulige støtter er jeg selvfølgelig åben for at Maknitude kan returnere som kompetetivt esports-hold, men lige nu er den del af projektet altså lagt på is.

Derimod er det en ny begyndelse for alle mine fans/følgere/seere der kan bruge Maknitude som deres community/hjemsted/hold/klan (kært barn har mange navne) – og du kan blive en del af det hele idag ved enten at se med på Twitch, tagge op med vores Steamgruppe eller joine vores Discord (alle tre links kan du finde i menuen herover).

Jeg glæder mig rigtig meget til en ny begyndelse og en ny rejse med jer alle sammen!

Niels “rizc” Topp