Efter en periode på 2 måneder hvor vi her i Maknitude har prøvet en håndfuld forskellige spillere og løsninger, samt spillet med et par (fantastiske) stand-ins er vi nu klar til at annoncere vores Counter-Strike lineup for resten af 2019.

De 5 spillere har underskrevet en kontrakt der giver dem mulighed for at dedikere sig selv 100% til Counter-Strike, og selvom udgifterne i organisationen med disse kontrakter (og andre udgifter til holdet) overstiger indtægterne, så tror vi i organisationen på, at dette er den rigtige satsning. Forhåbentlig kommer indtægterne til at stige sammen med, at holdet klatrer op af ranglisterne og udfolder deres potentiale.

Efter at have testet både den tidligere Tricked-spiller Lucas “Lukki” Pilheden og den tidligere Ambush-spiller Emil “Remoy” Schlichter over en længere periode er begge spillere nu tilføjet til holdet permanent på grund af deres lovende niveau, potentiale og seriøsitet under træning og officielle kampe.

Udover de to nye spillere vender et kendt Maknitude-ansigt tilbage da vores alle sammens Jacob “dragoNfly” Lund i løbet af de sidste 2 måneder har fået brugt sin pause fra kompetetivt Counter-Strike på at rejse, samt at genfinde glæden i spillet. Vi glæder os utroligt meget til at se hvor højt Jacobs niveau kan nå, især når han bliver sammensat med et så stærkt lineup som dette.

Spillerne har allerede været i fuld gang med træningen i et par uger og vi glæder os meget til at se dem vise flot Counter-Strike over de næste mange måneder.

Vores Counter-Strike lineup for resten af 2019 er hermed:

  • Dennis “sycrone” Nielsen
  • Martin “PERCY” Wessel
  • Lucas “Lukki” Pilheden
  • Emil “Remoy” Schlichter
  • Jacob “dragoNfly” Lund

Vi håber at i (sammen med os og vores herlige sponsorer, SteelSeries og Hungry.dk) vil give dem en rigtig fin velkomst til Maknitude!