Vores første deltagelse til et nationalt LAN-event er nu ovre, og vi kan vende hjem med en flot sølv-medalje om halsen, samt 45 vigtige point til CS Tour’en (læs mere her).

Vi startede vores eventyr i Thy op med et bootcamp lidt længere sydpå, nemlig hos Campus Vejle, sjovt nok i Vejle. Her trænede drengene fysisk sammen op til turneringen, og deltog også til et par kvalifikationsturneringer, blandt andet var vi super tæt på at komme med til Omen Atlantic Challenge, men tabte desværre til Team LDLC fra Frankrig (som har en tidligere Major-vinder på holdet).

I løbet af bootcampen spredte der sig desværre lidt sygdom på holdet, og især vores holdkaptajn Dennis “sycrone” Nielsen har kæmpet en brav kamp over den sidste uge med en mellemørebetændelse, samtidig med at han har leveret overblik og stærke frags på serveren.

Inden vi tog afsted til Thy fik vi også vores første prototype på merchandise leveret, nemlig en hoodie lavet i samarbejde med Epparel – vi glæder os rigtig meget til at begynde at sælge merchandise og spillertrøjer til alle jer derude.

Sådan ser den første prototype på en Maknitude hoodie ud.

Til Thy Party kørte vi på automatgear gennem gruppespillet, og det blev først i playoff at vi mødte vores første reelle modstander, nemlig HYDR Maquinas (som lige pt. er #6 i Danmark). Det blev desværre til et nederlag, og vi røg i Lower Bracket.

Her vågnede drengene dog op til dåd og kæmpede sig hele vejen tilbage til finalen med sejre over Team Sigma, AGF Esport, kinetic og til sidste HYDR Maquinas i en revanche-sejr.

I finalen kom vi oppe mod et rigtig stærkt Lyngby Vikings hold, som vi desværre ikke kunne hamle op med (selvom vi havde et super tæt første map), og måtte se os slået i finalen.

I alt blev det til 6.250 kroner (som går direkte til spillerne) og 45 vigtige CS Tour point. Vi er stolte over spillernes præstation og glæder os til at se hvad de næste måneder bringer af resultater.