Maknitude 1.0 – SteelSeries og Hungry.dk

Efter lige knap og nap 3 måneder er vi nu nået til en milepæl i holdets historie. Maknitude blev startet med et pick-up af LPSP og en drøm om at bygge tingene op imens vi var igang. Alt blev hurtigt lavet af undertegnede, og det inkluderede logo, hjemmeside, grafik og så videre. Der var ingen kontrakter med spillerne, ingen løn, ingen sponsorer – bare en drøm om at bygge noget ægte.

Nu skriver vi så 3 måneder senere, og takket være hjælpen fra vores 2 nye sponsorer, SteelSeries og Hungry.dk, kan vi nu annoncere “Maknitude 1.0“. Du tænker nok, hvad i alverden betyder det?

Indtilvidere har alt i Maknitude været lidt en test, en alpha og derefter beta-version om man vil. Alt er lavet med meget lidt funding (stillet til rådighed af undertegnede) eller lavet af undertegnede selv (logoet for eksempel). Nu er vi så endelig færdige med at teste, og vi hopper med begge ben ud i en fuld lancering af holdet, med sponsorer, kontrakter, spillerløn og kontor/bootcamp-lokale i den nære fremtid.

Derfor har vi også fået opdateret vores grafiske look med et nyt logo (med inspiration, farvemæssigt og form fra det gamle) og masser af fede grafikopdateringer over det hele, samt en ny hjemmeside med et simpelt design.

Vi håber i er lige så begejstrede som vi er og i vil støtte os og vores sponsorer i fremtiden – især når vi annoncerer vores 3 nye spillere til den kommende sæson i næste uge.

Igen, tusind tak til SteelSeries og Hungry.dk for at tro på vores vision, og tusind tak til alle der har været med på rejsen med os – det bliver kun vildere fra nu af.

Niels "rizc" Topp - Ejer, Maknitude